استاندارد های بین المللی چای شامل چای سیاه ، چای سبز، چای سفید، چای فوری در فرم جامد، چای کیسه ای و محتوای کاتچین ها در چای سبز می شود؛ یکی از وظایف این استاندارد ها تعیین میزان پلی فنول موجود در چای می باشد .
این استاندارد ها الزامات شیمیایی چای سیاه را مشخص میکند که نشان میدهد چای از آن منبع مطابق با روش تولید خوب تولید شده است. همچنین استاندارد های بین المللی کاکائو الزامات، طبقه بندی، نمونه برداری، روش های آزمایش، بسته بندی و علامت گذاری دانه های کاکائو را مشخص می کند.
استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.
اگر دارای کارخانه یا کارگاه تولیدی در زمینه چای و کاکائو می باشید، می توانید برای ارتقای سطح کیفی و برند خود از خدمات اخذ شرکت مهندسی هرمس استفاده کنید.
استاندارد های عمومی
ISO 9001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت
ISO 14001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی
ISO 45001: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
HSE-MS استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست
ISO 10002: 2018 استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان
ISO 10004: 2018 استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان
ISO 10006: 2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)
CRM استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان
5S آراستگی محیط کار
استاندارد های تخصصی
حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی با الزامات قوانین اسلامی
HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا
ISO 22000: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
ISO 3720: 2011 استاندارد بین المللی چای – چای سیاه
ISO 11287: 2011 استاندارد بین المللی چای – چای سبز
ISO / TR 12591: 2013 استاندارد بین المللی چای – چای سفید
ISO 6079: 1990 استاندارد بین المللی چای – چای فوری در فرم جامد
ISO 9884-2: 1999 استاندارد بین المللی چای – چای کیسه ای
ISO 19563: 2017 استاندارد بین المللی چای – چای فوری در فرم جامد
ISO 10727: 2002 استاندارد بین المللی چای – چای فوری در فرم جامد – تعریف محتوای کافئین
ISO 14502-2: 2005 استاندارد بین المللی چای – تعیین خواص مواد چای سبز و سیاه – محتوای کاتچین ها در چای سبز
ISO 14502:2005 استاندارد بین المللی چای (سبز و سیاه – تعیین میزان پلی فنول موجود در چای)
ISO 2451: 2017 استاندارد بین المللی کاکائو
ISO 2291: 1980 استاندارد بین المللی کاکائو – تعیین رطوبت
ISO 2292: 2017 استاندارد بین المللی کاکائو – نمونه برداری
ISO 1114: 1977 استاندارد بین المللی کاکائو – تست برش
ISO 17025: 2017 استانداردبین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهی
CE استاندارد بین المللی محصول در اروپا (تطابق محصول با الزامات اتحادیه اروپا)
GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید
GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت
GLP (Good Laboratory Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی
BRC (British Retail Consortium) استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان
(Safer Food Better Business) SFBB استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع
CODEX استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی
FDA سازمان غذا و دارو آمریکا