استاندارد های بین المللی چای شامل چای سیاه ، چای سبز، چای سفید، چای فوری در فرم جامد، چای کیسه ای و محتوای کاتچین ها در چای سبز می شود؛ یکی از وظایف این  استاندارد ها تعیین میزان پلی فنول موجود در چای می باشد .

این استاندارد ها الزامات شیمیایی چای سیاه را مشخص می‌کند که نشان می‌دهد چای از آن منبع مطابق با روش تولید خوب تولید شده است. همچنین استاندارد های بین المللی کاکائو الزامات، طبقه بندی، نمونه برداری، روش های آزمایش، بسته بندی و علامت گذاری دانه های کاکائو را مشخص می کند.

استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.

اگر دارای کارخانه یا کارگاه تولیدی در زمینه چای و کاکائو می باشید، می توانید برای ارتقای سطح کیفی و برند خود از خدمات اخذ شرکت مهندسی هرمس استفاده کنید.

استاندارد های عمومی

ISO 9001: 2015    استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت

ISO 14001: 2015   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی

ISO 45001: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MS   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست

ISO 10002: 2018  استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان

ISO 10004: 2018   استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان

ISO 10006: 2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)

CRM   استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان

5S آراستگی محیط کار

استاندارد های تخصصی

حلال  استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی با الزامات قوانین اسلامی

HACCP   استاندارد بین المللی سلامت غذا

ISO 22000: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی

ISO 3720: 2011   استاندارد بین المللی چای چای سیاه

ISO 11287: 2011   استاندارد بین المللی چای – چای سبز

ISO / TR 12591: 2013   استاندارد بین المللی چای چای سفید

ISO 6079: 1990   استاندارد بین المللی چای چای فوری در فرم جامد

ISO 9884-2: 1999   استاندارد بین المللی چای چای کیسه ای

ISO 19563: 2017   استاندارد بین المللی چای چای فوری در فرم جامد

ISO 10727: 2002   استاندارد بین المللی چای –  چای فوری در فرم جامد – تعریف محتوای کافئین

ISO 14502-2: 2005   استاندارد بین المللی چای تعیین خواص مواد چای سبز و سیاه محتوای کاتچین ها در چای سبز

ISO 14502:2005   استاندارد بین المللی چای (سبز و سیاه تعیین میزان پلی فنول موجود در چای)

ISO 2451: 2017   استاندارد بین المللی کاکائو

ISO 2291: 1980   استاندارد بین المللی کاکائو تعیین رطوبت

ISO 2292: 2017   استاندارد بین المللی کاکائو نمونه برداری

ISO 1114: 1977   استاندارد بین المللی کاکائو تست برش

ISO 17025: 2017   استانداردبین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهی

CE   استاندارد بین المللی محصول در اروپا (تطابق محصول با الزامات اتحادیه اروپا)

GMP (Good manufacturing Practice)   استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید

GHP (Good Hygiene Practices)   استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت

GLP (Good Laboratory Practice)   استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی

BRC (British Retail Consortium)   استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان

(Safer Food Better Business) SFBB   استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع

CODEX   استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی

FDA   سازمان غذا و دارو آمریکا