این استاندارد های بین المللی یک روش پیکنومتری را برای تعیین میزان مواد جامد محلول در آب میوه مشخص می کنند، این روش برای آب میوه های فاقد ماده معلق و برای شفاف کردن آب غلیظ قابل استفاده است ، همچنین این استانداردها مفاهیم فردی را تعریف می کنند که با هم واژگان مشترکی را برای ذینفعان مختلف با علایق در ارائه خدمات آب تشکیل می دهند، در نظر گرفته شده است که درک مشترک و ارتباطات در زمینه ارائه و مدیریت فعالیت های خدماتی مربوط به تامین آب آشامیدنی، فاضلاب و سیستم های آب طوفان را تسهیل کنند.
استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.
استاندارد های عمومی
ISO 9001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت
ISO 14001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی
ISO 45001: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
HSE-MS استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست
ISO 10002: 2018 استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان
ISO 10004: 2018 استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان
ISO 10006: 2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)
CRM استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان
5S آراستگی محیط کار
استاندارد های خصوصی
حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی
HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا
ISO 22000: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
ISO 24513:2019 استاندارد بین المللی نی های نوشیدنی پلی پروپیلن
ISO 2172:1983 استاندارد بین المللی انواع آب میوه
ISO 8128:1993 استاندارد بین المللی آب سیب، کنسانتره سیب و نوشیدنی حاوی آب سیب
GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید
GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت
GLP (Good Laboratory Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی
BRC (British Retail Consortium) استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان
(Safer Food Better Business) SFBB استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع)
CODEX استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی
FDA سازمان غذا و دارو آمریکا