این استاندارد های بین المللی یک روش پیکنومتری را برای تعیین میزان مواد جامد محلول در آب میوه مشخص می کنند، این روش برای آب میوه های فاقد ماده معلق و برای شفاف کردن آب غلیظ قابل استفاده است ، همچنین این استانداردها  مفاهیم فردی را تعریف می کنند که با هم واژگان مشترکی را برای ذینفعان مختلف با علایق در ارائه خدمات آب تشکیل می دهند، در نظر گرفته شده است که درک مشترک و ارتباطات در زمینه ارائه و مدیریت فعالیت های خدماتی مربوط به تامین آب آشامیدنی، فاضلاب و سیستم های آب طوفان را تسهیل کنند.

استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.

استاندارد های عمومی

ISO 9001: 2015    استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت

ISO 14001: 2015   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی

ISO 45001: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MS   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست

ISO 10002: 2018  استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان

ISO 10004: 2018   استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان

ISO 10006: 2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)

CRM   استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان

5S آراستگی محیط کار

استاندارد های خصوصی

حلال  استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی

HACCP  استاندارد بین المللی سلامت غذا

ISO 22000: 2018  استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی

ISO 24513:2019  استاندارد بین المللی نی های نوشیدنی پلی پروپیلن

ISO 2172:1983  استاندارد بین المللی انواع آب میوه

ISO 8128:1993  استاندارد بین المللی آب سیب، کنسانتره سیب و نوشیدنی حاوی آب سیب

GMP (Good manufacturing Practice)  استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید

GHP (Good Hygiene Practices)  استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت

GLP (Good Laboratory Practice)  استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی

BRC (British Retail Consortium)   استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان

(Safer Food Better Business) SFBB   استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع)

CODEX   استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی

FDA   سازمان غذا و دارو آمریکا