این استاندارد ها شامل مواد تشکیل دهنده و روش آزمایشی را برای تعیین میزان کل قند شیرینی و شکلات می باشد . هم چنین ، این استاندارد های بین المللی وظیفه محصولات هیدرولیز نشاسته شربت فروکتوز و شربت گلوکز هیدروژنه و ژل رویال را به عهده دارند.
استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.
وظیفه شرکت مهندسی هرمس ارائه راه حل های تجاری مقرون به صرفه، رقابتی و عملی برای کمک به کسب و کار شما در تمامی استان ها است. رویکرد ما ساده و قابل درک است . ما یکی از معدود شرکت های مشاوره حرفه ای با دانش بالا هستیم که تمامی گواهینامه های مدیریت کیفیت بین المللی را پوشش می دهد.
استاندارد های عمومی
ISO 9001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت
ISO 14001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی
ISO 45001: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
HSE-MS استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست
ISO 10002: 2018 استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان
ISO 10004: 2018 استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان
ISO 10006: 2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)
CRM استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان
5S آراستگی محیط کار
استاندارد های تخصصی
HALAL استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی
HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا
ISO 22000:2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
CE استاندارد بین المللی محصول در اروپا تطابق محصول با الزامات اتحادیه اروپا
ISO/IEC 17025 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهی
ISO 18068: 2014 استاندارد بین المللی روش آزمون برای محتوای قند
ISO 23275: 2006 استاندارد بین المللی شکلات
ISO 11053: 2009 استاندارد بین المللی چربی ها و روغن های گیاهی – تعیین معادل کره کاکائو در شکلات شیری
ISO 23275-1: 2006 استاندارد بین المللی چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی – کره کاکائو و شکلات ساده
ISO 12824: 2016 استاندارد بین المللی ژله رویال
ISO 10504: 2013 استاندارد بین المللی مشتقات نشاسته – شربت گلوکز، شربت فروکتوز و شربت گلوکز هیدروژنه
ISO 1742: 1980 استاندارد بین المللی شربت گلوکز – تعیین ماده خشک
ISO 1666: 1996 استاندارد بین المللی نشاسته – تعیین رطوبت
ISO 10520: 1997 استاندارد بین المللی نشاسته بومی
ISO 5381: 1983 استاندارد بین المللی محصولات هیدرولیز نشاسته – تعریف محتوای آب
ISO/NP 11543 استاندارد بین المللی نشاسته اصلاح شده
GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید
(Good Service Practice) GSP استانداردهای بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات
GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت
GLP (Good Laboratory Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی
BRC (British Retail Consortium) استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان
(Safer Food Better Business) SFBB استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع
CODEX استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی
FDA سازمان غذا و دارو آمریکا