این استاندارد ها شامل مواد تشکیل دهنده و روش آزمایشی را برای تعیین میزان کل قند شیرینی و شکلات می باشد . هم چنین ، این استاندارد های بین المللی وظیفه محصولات هیدرولیز نشاسته شربت فروکتوز و شربت گلوکز هیدروژنه و ژل رویال را به عهده دارند.

استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.

وظیفه شرکت مهندسی هرمس ارائه راه حل های تجاری مقرون به صرفه، رقابتی و عملی برای کمک به کسب و کار شما در تمامی استان ها است. رویکرد ما ساده و قابل درک است . ما یکی از معدود شرکت های مشاوره حرفه ای با دانش بالا هستیم که تمامی گواهینامه های مدیریت کیفیت بین المللی را پوشش می دهد.

استاندارد های عمومی

ISO 9001: 2015    استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت

ISO 14001: 2015   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی

ISO 45001: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MS   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست

ISO 10002: 2018  استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان

ISO 10004: 2018   استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان

ISO 10006: 2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)

CRM   استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان

5S آراستگی محیط کار

استاندارد های تخصصی

HALAL  استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی

HACCP  استاندارد بین المللی سلامت غذا

ISO 22000:2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی

CE  استاندارد بین المللی محصول در اروپا تطابق محصول با الزامات اتحادیه اروپا

ISO/IEC 17025  استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهی

ISO 18068: 2014   استاندارد بین المللی روش آزمون برای محتوای قند

ISO 23275: 2006  استاندارد بین المللی شکلات

ISO 11053: 2009   استاندارد بین المللی چربی ها و روغن های گیاهی تعیین معادل کره کاکائو در شکلات شیری

ISO 23275-1: 2006   استاندارد بین المللی چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی کره کاکائو و شکلات ساده

ISO 12824: 2016   استاندارد بین المللی ژله رویال

ISO 10504: 2013   استاندارد بین المللی مشتقات نشاسته شربت گلوکز، شربت فروکتوز و شربت گلوکز هیدروژنه

ISO 1742: 1980   استاندارد بین المللی شربت گلوکز تعیین ماده خشک

ISO 1666: 1996   استاندارد بین المللی نشاسته تعیین رطوبت

ISO 10520: 1997   استاندارد بین المللی نشاسته بومی

ISO 5381: 1983   استاندارد بین المللی محصولات هیدرولیز نشاسته تعریف محتوای آب

ISO/NP 11543   استاندارد بین المللی نشاسته اصلاح شده

GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید

(Good Service Practice) GSP  استانداردهای بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات

GHP (Good Hygiene Practices)  استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت

GLP (Good Laboratory Practice)  استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی

BRC (British Retail Consortium)  استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان

(Safer Food Better Business) SFBB  استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع

CODEX استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی

FDA سازمان غذا و دارو آمریکا