این استاندارد های بین المللی روشی را برای تعیین اینکه آیا یک نمونه روغن یا چربی در دمای معین هنگامی که شعله آزمایشی بر روی نمونه اعمال می شود در شرایط مشخص، چشمک می زند یا خیر، تبیین می کنند. برای چربی ها و روغن های حیوانی، گیاهی و دریایی قابل استفاده است. همچنین چربی ها و روغن ها ممکن است حاوی مقادیر کمی از حلال های قابل اشتعال فرار باشند یا خیر.

استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای طیف گسترده ای از زمینه انواع استانداردها مانند مدیریت کیفیت، مدیریت محیط زیست، ایمنی و بهداش شغلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مالی کاربرد دارند.

اگر به دنبال اخذ گواهینامه ایزو هستید، شرکت مهندسی هرمس با بیش از یک دهه سابقه مشاوره شما را در تمام  مراحل اخذ گواهینامه از برنامه ریزی و اجرا تا ارزیابی و صدور ایزو راهنمایی میکند. رویکرد ما ساده و قابل درک است . ما یکی از معدود شرکت های مشاوره حرفه ای با دانش بالا هستیم که تمامی گواهینامه های مدیریت کیفیت بین المللی را پوشش می دهد.

استاندارد های عمومی

ISO 9001: 2015    استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت

ISO 14001: 2015   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی

ISO 45001: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MS   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست

ISO 10002: 2018  استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان

ISO 10004: 2018   استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان

ISO 10006: 2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)

CRM   استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان

5S آراستگی محیط کار

استاندارد های تخصصی

حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی

HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا

ISO 22000: 2018  استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی

CODEX STAN 210:1999  استاندارد بین المللی روغن های گیاهی

ISO 15267:1998  استاندارد بین المللی روغن و چربی (گیاهی و حیوانی)

ISO 6820:1985   استاندارد بین المللی چربی های روغن و گیاهی (تعیین معادل کره کاکائو در شیر)

ISO/TS 23647:2010   استاندارد بین المللی چربی های روغن و گیاهی (تعیین محتوای موم به روش گراماتو گرافی گازی)

ISO 23275: 2006   استاندارد بین المللی روغن حیوانی

ISO 12873:2010   استاندارد بین المللی روغن زیتون

ISO 17189:2003   استاندارد بین المللی کره – روغن خوراکی تعیین محتوای چربی

ISO 22959:2009   استاندارد بین المللی چربی و روغن های حیوانی و گیاهی (تعیین هیدرو کربن های آروماتیک چند حلقه ای)

ISO 17025:2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهی

CE   استاندارد بین المللی محصول در اروپا (تطابق محصول با الزامات اتحادیه اروپا)

GMP (Good manufacturing Practice)  استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید

(Good Service Practice) GSP  استانداردهای بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات

GHP (Good Hygiene Practices)   استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت

GLP (Good Laboratory Practice)   استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی

BRC (British Retail Consortium)   استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان

(Safer Food Better Business) SFBB   استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع

CODEX   استاندارد بی ن المللی کدکس برای محصولات غذایی

FDA   سازمان غذا و دارو آمریکا