این استاندارد های بین المللی روشی را برای تعیین اینکه آیا یک نمونه روغن یا چربی در دمای معین هنگامی که شعله آزمایشی بر روی نمونه اعمال می شود در شرایط مشخص، چشمک می زند یا خیر، تبیین می کنند. برای چربی ها و روغن های حیوانی، گیاهی و دریایی قابل استفاده است. همچنین چربی ها و روغن ها ممکن است حاوی مقادیر کمی از حلال های قابل اشتعال فرار باشند یا خیر.
استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای طیف گسترده ای از زمینه انواع استانداردها مانند مدیریت کیفیت، مدیریت محیط زیست، ایمنی و بهداش شغلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مالی کاربرد دارند.
اگر به دنبال اخذ گواهینامه ایزو هستید، شرکت مهندسی هرمس با بیش از یک دهه سابقه مشاوره شما را در تمام مراحل اخذ گواهینامه از برنامه ریزی و اجرا تا ارزیابی و صدور ایزو راهنمایی میکند. رویکرد ما ساده و قابل درک است . ما یکی از معدود شرکت های مشاوره حرفه ای با دانش بالا هستیم که تمامی گواهینامه های مدیریت کیفیت بین المللی را پوشش می دهد.
استاندارد های عمومی
ISO 9001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت
ISO 14001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی
ISO 45001: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
HSE-MS استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست
ISO 10002: 2018 استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان
ISO 10004: 2018 استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان
ISO 10006: 2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)
CRM استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان
5S آراستگی محیط کار
استاندارد های تخصصی
حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی
HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا
ISO 22000: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
CODEX STAN 210:1999 استاندارد بین المللی روغن های گیاهی
ISO 15267:1998 استاندارد بین المللی روغن و چربی (گیاهی و حیوانی)
ISO 6820:1985 استاندارد بین المللی چربی های روغن و گیاهی (تعیین معادل کره کاکائو در شیر)
ISO/TS 23647:2010 استاندارد بین المللی چربی های روغن و گیاهی (تعیین محتوای موم به روش گراماتو گرافی گازی)
ISO 23275: 2006 استاندارد بین المللی روغن حیوانی
ISO 12873:2010 استاندارد بین المللی روغن زیتون
ISO 17189:2003 استاندارد بین المللی کره – روغن خوراکی – تعیین محتوای چربی
ISO 22959:2009 استاندارد بین المللی چربی و روغن های حیوانی و گیاهی (تعیین هیدرو کربن های آروماتیک چند حلقه ای)
ISO 17025:2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاهی
CE استاندارد بین المللی محصول در اروپا (تطابق محصول با الزامات اتحادیه اروپا)
GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید
(Good Service Practice) GSP استانداردهای بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات
GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت
GLP (Good Laboratory Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی
BRC (British Retail Consortium) استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان
(Safer Food Better Business) SFBB استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع
CODEX استاندارد بی ن المللی کدکس برای محصولات غذایی
FDA سازمان غذا و دارو آمریکا