استاندارد های بین المللی رستوران ها الزامات و توصیههای مربوط به محیطزیست و ارائه خدمات رستورانهای سنتی را که به غذاهای خاص و آداب و رسوم یک کشور یا منطقه خاص تعلق دارند، مربوط می شود.
ایزو رستوران ها ویژگی های فیزیکی رستوران های سنتی (مشخصات بصری ساختمان ها، مبلمان و دکوراسیون)، عناصر مربوط به غذاهای خاص و آداب و رسوم سرو غذا و همچنین الزامات کارکنان (لباس، رفتار، زبان) را مشخص می کنند که بر سبک سنتی و کیفیت غذا تأثیر بسزایی دارند
.
الزامات مربوط به مشخصات فنی ساختمان ها و الزامات کلی آماده سازی و پخت و پز در آشپزخانه و سایر فضاهای پشت آفیس در این استاندارد ها گنجانده نشده است.
استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای طیف گسترده ای از زمینه انواع استانداردها مانند مدیریت کیفیت، مدیریت محیط زیست، ایمنی و بهداش شغلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مالی کاربرد دارند. اگر دارای رستوران یا کارگاه تولیدی می باشید، میتوانید برای ارتقای سطح کیفی و برند خود از خدمات اخذ ایزو طاها مدیران استفاده کنید.
استاندارد های عمومی
ISO 9001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت
ISO 14001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی
ISO 45001: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
HSE-MS استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست
ISO 10002: 2018 استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان
ISO 10004: 2018 استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان
ISO 10006: 2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)
CRM استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان
5S آراستگی محیط کار
استاندارد های تخصصی
ISO 22000: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا
حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی
ISO/TS 22002: 2013 استاندارد بین المللی برنامه های پیش نیاز در ایمنی مواد غذایی (تجهیزات کترینگ)
ISO 3055: 1985 استاندارد بین المللی تجهیزات آشپزخانه
ISO 16002: 2004 استاندارد بین المللی نگهداری حبوبات و غلات
ISO 10001: 2018 استاندارد بین المللی مکانیزم های افزایش رضایت مشتریان
ISO 10003: 2018 استاندارد بین المللی روش های کاهش و حل شکایات مشتریان
ISO 1361: 1997 استاندارد بین المللی ظروف فلزی غیرقابل نفوذ جهت بسته بندی خوراکی
ASTM D 3333: 2018 استاندارد بین المللی لاک های مصرفی جهت بسته بندی ظروف مواد غذایی نمونه برداری الیاف
JIS Z 1520: 1990 استاندارد بین المللی لفاف های آماده شده با لایه آلومینیوم برای بسته بندی مواد خوراکی
JIS Z 1571: 2016 استاندارد بین المللی انواع بسته بندی مواد خوراکی در ظروف شکل داده شده از مواد پلیمری و ورق های آلومینیوم
GMP (Good Management Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در مدیریت
(Good Service Practice) GSP استاندارد های بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات
GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت