استاندارد های بین المللی رستوران ها الزامات و توصیه‌های مربوط به محیط‌زیست و ارائه خدمات رستوران‌های سنتی را که به غذاهای خاص و آداب و رسوم یک کشور یا منطقه خاص تعلق دارند، مربوط می شود.
ایزو رستوران ها ویژگی های فیزیکی رستوران های سنتی (مشخصات بصری ساختمان ها، مبلمان و دکوراسیون)، عناصر مربوط به غذاهای خاص و آداب و رسوم سرو غذا و همچنین الزامات کارکنان (لباس، رفتار، زبان) را مشخص می کنند که بر سبک سنتی و کیفیت غذا تأثیر بسزایی دارند

 .
الزامات مربوط به مشخصات فنی ساختمان ها و الزامات کلی آماده سازی و پخت و پز در آشپزخانه و سایر فضاهای پشت آفیس در این استاندارد ها گنجانده نشده است.

استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای طیف گسترده ای از زمینه انواع استانداردها مانند مدیریت کیفیت، مدیریت محیط زیست، ایمنی و بهداش شغلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مالی کاربرد دارند. اگر دارای رستوران یا کارگاه تولیدی می باشید، میتوانید برای ارتقای سطح کیفی و برند خود از خدمات اخذ ایزو طاها مدیران استفاده کنید.

استاندارد های عمومی

ISO 9001: 2015    استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت

ISO 14001: 2015   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی

ISO 45001: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MS   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست

ISO 10002: 2018  استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان

ISO 10004: 2018   استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان

ISO 10006: 2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)

CRM   استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان

5S آراستگی محیط کار

استاندارد های تخصصی

ISO 22000: 2018  استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی

HACCP  استاندارد بین المللی سلامت غذا

 حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی

ISO/TS 22002: 2013  استاندارد بین المللی برنامه های پیش نیاز در ایمنی مواد غذایی (تجهیزات کترینگ)

ISO 3055: 1985  استاندارد بین المللی تجهیزات آشپزخانه

ISO 16002: 2004   استاندارد بین المللی نگهداری حبوبات و غلات

ISO 10001: 2018   استاندارد بین المللی مکانیزم های افزایش رضایت مشتریان

ISO 10003: 2018   استاندارد بین المللی روش های کاهش و حل شکایات مشتریان

ISO 1361: 1997   استاندارد بین المللی ظروف فلزی غیرقابل نفوذ جهت بسته بندی خوراکی

ASTM D 3333: 2018   استاندارد بین المللی لاک های مصرفی جهت بسته بندی ظروف مواد غذایی نمونه برداری الیاف

JIS Z 1520: 1990   استاندارد بین المللی لفاف های آماده شده با لایه آلومینیوم برای بسته بندی مواد خوراکی

JIS Z 1571: 2016   استاندارد بین المللی انواع بسته بندی مواد خوراکی در ظروف شکل داده شده از مواد پلیمری و ورق های آلومینیوم

GMP (Good Management Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در مدیریت

(Good Service Practice) GSP استاندارد های بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات

GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت