استاندارد های بین المللی حبوبات و غلات روشی را برای تعیین جرم ۱۰۰۰ دانه غلات و حبوبات مشخص می کند. برای همه گونه های غلات و حبوبات به استثنای دانه های بذر برای اهداف کاشت قابل استفاده است. هر کدام از این استاندارد ها وظایف خاصی را به دنبال دارند اعم از تعیین میزان رطوبت و تعیین میزان چربی خام و کل چربی می باشد.

استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.

اگر دارای کارخانه یا کارگاه تولیدی در زمینه حبوبات و غلات میباشید، می توانید برای ارتقای سطح کیفی و برند خود از خدمات شرکت مهندسی هرمس استفاده کنید.

استاندارد های عمومی

ISO 9001: 2015    استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت

ISO 14001: 2015   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی

ISO 45001: 2018   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MS   استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست

ISO 10002: 2018  استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان

ISO 10004: 2018   استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان

ISO 10006: 2017   استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)

CRM   استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان

5S آراستگی محیط کار

استانداردهای تخصصی

حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی

HACCP  استاندارد بین المللی سلامت غذا

ISO 22000: 2018  استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی

ISO 16050: 2003  استاندارد بین المللی آجیل و خشکبار

ISO 520: 2010  استاندارد بین المللی غلات و حبوبات

ISO 5527: 2015   استاندارد بین المللی غلات)

ISO 7970: 2011    استاندارد بین المللی گندم

ISO 19942: 2018   استاندارد بین المللی ذرت

ISO 6540: 1980   استاندارد بین المللی ذرت تعیین میزان رطوبت (بر دانه های غلات

ISO 2171: 2007  استاندارد بین المللی غلات، پالس ها و محصولات آنها

ISO 712: 2009   استاندارد بین المللی غلات و محصولات غلات تعیین رطوبت

ISO 6322-1: 1996   استاندارد بین المللی ذخیره سازی غلات و پالس ها

ISO 11085: 2015   استاندارد بین المللی غلات، محصولات غلات و مواد خوراکی تعیین میزان چربی خام و کل چربی

ISO 24557: 2009   استاندارد بین المللی پالس تعیین میزان رطوبت

ISO 6639-1: 1986   استاندارد بین المللی غلات و پالس ها تعیین آلودگی حشرات پنهان

DIN 10355:2017   استاندارد بین المللی حبوبات و غلات آرد شده

GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید

(Good Service Practice) GSP استانداردهای بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات

GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت

GLP (Good Laboratory Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی

BRC (British Retail Consortium) استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان

(Safer Food Better Business) SFBB استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع

CODEX استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی

FDA سازمان غذا و دارو آمریکا