استاندارد های بین المللی حبوبات و غلات روشی را برای تعیین جرم ۱۰۰۰ دانه غلات و حبوبات مشخص می کند. برای همه گونه های غلات و حبوبات به استثنای دانه های بذر برای اهداف کاشت قابل استفاده است. هر کدام از این استاندارد ها وظایف خاصی را به دنبال دارند اعم از تعیین میزان رطوبت و تعیین میزان چربی خام و کل چربی می باشد.
استانداردهای بین المللی توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو ISO تدوین میشوند و برای محصولات و خدمات در سراسر جهان کاربرد دارند. در سایت ما مقاله ای با عنوان ایزو چیست منتشر شده است که به طور مفصل به انواع استانداردها و مزایای آنها برای کسب و کارها پرداخته است.
اگر دارای کارخانه یا کارگاه تولیدی در زمینه حبوبات و غلات میباشید، می توانید برای ارتقای سطح کیفی و برند خود از خدمات شرکت مهندسی هرمس استفاده کنید.
استاندارد های عمومی
ISO 9001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت
ISO 14001: 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت زیست محیطی
ISO 45001: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی
HSE-MS استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست
ISO 10002: 2018 استاندارد بین المللی سیستم شکایت مشتریان
ISO 10004: 2018 استاندارد بین المللی سیستم رضایت مندی مشتریان
ISO 10006: 2017 استاندارد بین المللی مدیریت کیفیت در پروژه ها (مدیریت پروژه)
CRM استاندارد بین المللی مدیریت ارتباط با مشتریان
5S آراستگی محیط کار
استانداردهای تخصصی
حلال استاندارد بین المللی تطابق محصولات غذایی و کشتارگاه ها با الزامات قوانین اسلامی
HACCP استاندارد بین المللی سلامت غذا
ISO 22000: 2018 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
ISO 16050: 2003 استاندارد بین المللی آجیل و خشکبار
ISO 520: 2010 استاندارد بین المللی غلات و حبوبات
ISO 5527: 2015 استاندارد بین المللی غلات)
ISO 7970: 2011 استاندارد بین المللی گندم
ISO 19942: 2018 استاندارد بین المللی ذرت
ISO 6540: 1980 استاندارد بین المللی ذرت – تعیین میزان رطوبت (بر دانه های غلات
ISO 2171: 2007 استاندارد بین المللی غلات، پالس ها و محصولات آنها
ISO 712: 2009 استاندارد بین المللی غلات و محصولات غلات – تعیین رطوبت
ISO 6322-1: 1996 استاندارد بین المللی ذخیره سازی غلات و پالس ها
ISO 11085: 2015 استاندارد بین المللی غلات، محصولات غلات و مواد خوراکی – تعیین میزان چربی خام و کل چربی
ISO 24557: 2009 استاندارد بین المللی پالس – تعیین میزان رطوبت
ISO 6639-1: 1986 استاندارد بین المللی غلات و پالس ها – تعیین آلودگی حشرات پنهان
DIN 10355:2017 استاندارد بین المللی حبوبات و غلات آرد شده
GMP (Good manufacturing Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در تولید
(Good Service Practice) GSP استانداردهای بین المللی عملکرد خوب در ارائه خدمات
GHP (Good Hygiene Practices) استاندارد بین المللی عملکرد خوب در رعایت بهداشت
GLP (Good Laboratory Practice) استاندارد بین المللی عملکرد خوب آزمایشگاهی
BRC (British Retail Consortium) استاندارد بین المللی ایمنی و کیفیت غذا در اتحادیه انگلستان
(Safer Food Better Business) SFBB استاندارد بین المللی ایمنی مواد غذایی در تولید- (بسته بندی انبارش و توزیع
CODEX استاندارد بین المللی کدکس برای محصولات غذایی
FDA سازمان غذا و دارو آمریکا