Blog

GMP (گواهینامه اصول تولید خوب محصول)

توسط در ایزو سازمان شما, صنایع غذایی, صنعتی و تولیدی, کلیه گواهینامه ها 3 نوامبر 2021

Good Manufacturing  یک سیستم طراحی شده به خصوص برای تولید کنندگان فعال در بخش (Practices (GMP داروسازی و مواد غذایی است که براساس الزامات کیفیت اولیه برای تولید سالم است. در ادامه با بررسی GMP گواهینامه اصول تولید خوب محصول با شرکت مهندسی هرمس همراه باشید.

سیستم تولید خوب محصول یا شیوه های GMP سیستمی با هدف بررسی تولید محصولات بر اساس استانداردهای کیفی خوب تولید است. هدف از این سیستم کاهش خطرات در صنایع به ویژه در صنایع حساس نظیر صنایع دارویی،پزشکی و غذایی است. امروزه اطمینان از ایمنی و کیفیت مواد غذایی مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است.

یک پیشرفت مهم برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی شما است که اعتماد مشتریان استاندارد GMP را به تعهدات شما نسبت به تولید غذای سالم و با کیفیت بالا افزایش می دهد.

مطابق با GMP مراقبت های بهداشتی و پردازش مورد نیاز در تمام مراکز تولید مواد غذایی را شامل می شود. بسیاری الزامات  شرکت های صنایع غذایی GMP را به عنوان پایه ای برای توسعه و اجرای سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد، گواهینامه غذایی، در کنار استاندارد های ISO 22000 , HACCP, ISO 9001 اجرا کرده اند.

راهنمایی هایی را در زمینه تولید، ۀزمایش و تضمین کیفیت به منظور تضمین اینکه محصولات غذایی و دارویی برای GMP مصرف انسان مناسب هستند ارائه می کند.

به معنی داشتن یک سیستم کنترل در هر شرکت تولیدی می باشد. هدف این است که از خرید مواد خام تا تحویل محصول GMP نهایی به مشتریان از تمام پارامترهای کیفیت، بهداشت و قابلیت ردیابی و نظارت اطمینان حاصل شود.

لزوم دریافت گواهینامه GMP

شیوه های تولید GMP شیوه های مورد نیاز جهت تطبیق با دستور العمل های توصیه شده توسط سازمان هایی است خوب  که کنترل مجوز و صدور مجوز برای تولید و فروش مواد غذایی، تجهیزات پزشکی و محصولات دارویی فعال دارند.
این دستور العمل حداقل الزاماتی را ارائه می دهد که یک دارنده یا یک محصول تولید کننده مواد غذایی بایستی برای اطمینان از اینکه محصولات با کیفیت بالا هستند و به مصرف کننده یا عمومی آسیب نرسانند، برآورده شود.

مزایای گرفتن استاندارد GMP برای شرکت شما چیست؟

شرکت می توانند تضمین کند که محصول که به مشتری تحویل داده است تمامی الزامات کیفیت، ایمنی و بهداشت را رعایت کرده است.
شرکت می تواند کیفیت بهتر محصول را از طریق کنترل و ردیابی بهتر که بخشی جدایی ناپذیر از استاندارد ایزو هست ارائه دهد.
شرکت می تواند شرایط بهداشتی سازگار را در فرایند تولیدی تحت کنترل تضمین کند.

آشنایی با اصول GMP

تمام دستور العمل ها چند اصل اساسی را دنبال می کنند:

  • *امکانات تولید با شرایط یک منطقه تولیدی تمییز و بهداشتی را حفظ کند
  • *فرایندهای تولید به وضوح،تعریف و کنترل می شوند
  • *فرایندهای تولید کنترل می شوند و هر تغییری در فرایند ارزیابی می شود
  • *دستورالعمل ها و رویه ها به زبان روشن و بدون ابهام (شیوه های مستند سازی مناسب) نوشته شده است.
  • *اپراتور آموزش داده میشوند که دستور العمل ها اجرا کنند
  • *اسناد و مدارک بوسیله یا دستی در حین ساخت تولید می شوند که نشان می دهد که تمام مراحل مورد نیاز توسط روش ها و دستورالعمل های تعریف شده در واقع انجام شده است و مقدار و کیفیت مواد غذایی یا دارو بررسی و مستند می شود
  • *توزیع مواد غذایی یا داروها هرگونه خطر برای کیفیت آنها را به حداقل می رساند
  • *یک سیستم برای فراخوانی هر دسته از فروش یا عرضه وجود دارد
  • *شکایات مربوط به محصولات و بازاریابی مورد بررسی قرار می گیرند، علل نقص های کیفی مورد بررسی قرار گیرند و اقدامات مناسب در رابطه با محصولات معیوب و جلوگیری از رخداد مجدد صورت می گیرد.

حرف آخر

ویژگی های گواهینامه GMP

  • 1-   اطمینان خاطر از سلامت و کیفیت محصولات
  • 2-  به وجود آمدن مزایای رقابتی در صادرت
  • 3-  دریافت نمودن گواهینامه بین المللی معتبر با کد رجیسترینگ
  • 4-  ایجاد حس اعتماد و اطمینان خاطر در مشتریان
  • 5-  بیشتر شدن فروش به دلیل تقویت ارتقاء برند
  • 6-  تولید محصولات به صورت سیستماتیک و دقیق

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سبد خرید